Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο αγορών:
0,00 ή 0 Πόντοι

Εξασφάλιση Ποιότητας AVIN

Το Τμήμα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου των πρατηρίων της AVIN διενεργεί τα τελευταία χρόνια εντατικούς και συνεχείς ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους καυσιμων, σε καθε πρατηριο που φερει το σημα AVIN.

Οι έλεγχοι αυτοί σκοπό έχουν να εξασφαλίσουν ότι κάθε επίσκεψη σε πρατηριο AVIN θα εφοδιάζει τους καταναλωτές με κορυφαίας ποιότητας καύσιμα, στην σωστή ποσότητα.

Με κάθε επίσκεψή της στα πρατήρια AVIN, η Kινητή Μονάδα Ελέγχου διασφαλίζει τα ακόλουθα:

 • Ποιοτικό Έλεγχο Αντλιών & Δεξαμενών
 • Ποσοτικό Έλεγχο Αντλιών
 • Έλεγχο Σωστής Σφράγισης Αντλιών
 • Έλεγχο καλών πρακτικών αποθήκευσης καυσίμων

Με αφετηρία το 2012 το εξειδικευμένο προσωπικό του Τμήματος Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου, πραγματοποιεί καθημερινά ελέγχους σε όλο το δίκτυο των πρατηρίων της ΑVIN.

Ο έλεγχος αποτελείται από 4 στάδια τα οποία στόχο έχουν την μέγιστη δυνατή εξασφάλιση ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ των καυσίμων κατά την αποθήκευση και διάθεσή τους από τα πρατήρια, ώστε ο τελικός καταναλωτής να παραλάβει τα προϊόντα έτσι όπως έχουν σχεδιαστεί για το όχημά του.

 • Ποιοτικός Έλεγχος Δεξαμενών & Τεχνικός Έλεγχος Φρεατίων & Δεξαμενών Καυσίμων:
  Ελέγχεται & διασφαλίζεται ότι ακολουθούνται οι σωστές πρακτικές αποθήκευσης & χειρισμού των καυσίμων. Γίνεται έλεγχος της κατάστασης εξοπλισμού του πρατηρίου (δεξαμενές, φρεάτια) & επιβεβαιώνοντας ετσι ότι είναι κατάλληλο και ασφαλές για την αποθήκευση καυσίμων. Γίνεται έλεγχος εντός των δεξαμενών καυσίμων για νερό, σωματίδια ή/και ξένες ουσίες, τόσο με επιτόπιες μετρήσεις, όσο και με δειγματοληψία εντός των δεξαμενών και ανάλυση των δειγμάτων.

 • Ποιοτικός Έλεγχος Αντλιών Καυσίμων:
  Το προϊόν που παραδίδεται από τις αντλίες και μπαίνει στο ρεζερβουάρ του οχήματος πρέπει πάντα να συνάδει με τις κρατικές καθώς και τις εταιρικές προδιαγραφές.

  Λαμβάνονται δείγματα από όλα τα ακροσωλήνια των αντλιών κάθε πρατηρίου & διενεργείται έλεγχος Ποιότητας σε κάθε προϊόν.

  Τα χαρακτηριστικά που ελέγχονται είναι:

  - Ειδικό Βάρος
  - Εμφάνιση, Χρώμα και Διαύγεια
  - Έλεγχος για υγρασία ή σωματίδια ή ξένες προσμίξεις/ουσίες
  - Κρατικοί ιχνηθέτες
  - Έλεγχος των βενζινών με φορητό «Οκτανιόμετρο» Mid-IR με το οποίο ελέγχουμε τον δείκτη οκτανίου (RON) της κάθε βενζίνης.

  Στο τέλος κάθε ελέγχου εξασφαλίζεται ότι όλα τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για χρήση στους κινητήρες των οχημάτων των καταναλωτών και απόλυτα σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές που έχει θέσει η AVIN κατά τον σχεδιασμό και την παραγωγή τους.

 • Έλεγχος Σωστής Σφράγισης Αντλιών Καυσίμων:
  Οι Αντλίες Καυσίμων είναι ρυθμισμένες και σφραγισμένες με κατάλληλες σφραγίδες από τα πιστοποιημένα συνεργεία ρύθμισης & συντήρησης αντλιών.

  Οι τεχνικοί του τμήματος Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου κάνουν επανέλεγχο, επιβεβαιώνοντας ότι η σφράγιση των αντλιών είναι κατάλληλη, σύμφωνη με τη νομοθεσία & ότι καμία αντλία δεν έχει παραβιαστεί.

 • Ποσοτικός Έλεγχος Αντλιών Καυσίμων:
  Η ποσότητα που λαμβάνει ο καταναλωτής είναι σημαντικό να είναι σωστή σε κάθε ανεφοδιασμό.
  Οι τεχνικοί μας ελέγχουν τις αντλίες με διαπιστευμένα 20-λιτρα μετρητικά δοχεία (λιτρόμετρα) και επιβεβαιώνουν ότι οι αντλίες παραδίδουν τη σωστή ποσότητα σε κάθε ανεφοδιασμό.

  Τέλος, παράλληλα με τον έλεγχο αντλιών, γίνεται έλεγχος της καλής λειτουργίας και των λιτρόμετρων των πρατηρίων, ώστε το προσωπικό να μπορεί να μετράει σωστά τις αντλίες του πρατηρίου σε καθημερινή βάση.

Για όλα τα παραπάνω, το Τμήμα Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου Πρατηρίων της AVIN έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ποιότητας ISO 9001:2015, ώστε ο κάθε έλεγχος να γίνεται με το σωστό τρόπο και με το σωστό αποτέλεσμα.

Η πιστοποίηση εχει γινει απο τον ανεξαρτητο, διεθνώς αναγνωρισμένο, φορέα πιστοποιησεων ποιότητας BUREAU VERITAS.

Οι παραπάνω εξειδικευμένες διαδικασίες και μηχανισμοί συγκροτούν το ολοκληρωμένο πρόγραμμα "ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ AVIN", ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε και σχεδιάσθηκε με κύριο στόχο να εξασφαλίσει τη σιγουριά των καταναλωτών σε κάθε ανεφοδιασμό, σε πρατήρια AVIN που φέρουν την ειδική σήμανση.
Πληκτρολογήστε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες για την αναζήτησή σας!