Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο αγορών:
0,00 ή 0 Πόντοι

Όροι χρήσης κουπονιών

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ

- Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές σε πρατήρια που φέρουν το σήμα του προγράμματος «AVIN ΚΕΡΔΙΖΩ» και σε καμία περίπτωση δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.
- Η δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αξία της δωροεπιταγής, καθώς σε καμία περίπτωση δεν δίδονται ρέστα εάν πραγματοποιηθεί αγορά μικρότερης αξίας από την αξία της δωροεπιταγής. Μετά την με οποιοδήποτε τρόπο εξαργύρωση της δωροεπιταγής, ο πελάτης δεν διατηρεί καμία αξίωση υφιστάμενη ή και μελλοντική κατά της AVINOIL A.E.
- Οι δωροεπιταγές αποκτούνται μόνο με τη συμπλήρωση του απαραίτητου αριθμού των πόντων που έχει προκαθορίσει η AVINOIL A.E.
- Ο δικαιούχος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την χρήση της δωροεπιταγής και η AVIN OIL A.E. δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι του δικαιούχου για την απώλεια, κλοπή ή για την παράνομη χρήση από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
- Η AVIN OIL A.E κατά την παραλαβή και εξαργύρωση της δωροεπιταγής δεν φέρει καμία υποχρέωση να προβαίνει σε οποιοδήποτε έλεγχο ταυτοπροσωπίας και εξουσιοδότησης.
- Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί εντός 6 μηνών από την ημερομηνία έκδοσης.

Δημοφιλείς αναζητήσεις:

Πληκτρολογήστε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες για την αναζήτησή σας!